top of page

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA 

 

La formalització de la reserva implica l’acceptació de les següents condicions:

1. RESERVA

 

Per fer formalitzar la reserva cal fer una paga i senyal per transferència bancària (en 3 dies després d'haver confirmat la reserva amb el propietari, sinó s’anul·larà automàticament la reserva). La resta de l’import s’abonarà a l’arribada de la casa juntament amb la taxa turística i el suplement (30€) per animals si escau. 

 

2. ANUL·LACIÓ DE LA RESERVA

 

  • L’anul·lació de la reserva dintre dels 30 dies anteriors a la data d’entrada comporta la pèrdua de la paga i senyal de la reserva. 

 

3. FIANÇA

 

A l’arribada s’abonaran els 200€ de fiança en efectiu. Aquesta fiança és per casos de desperfectes o mal ús de les instal·lacions i seran retornats el dia de la sortida.

 

4. CHECK-IN & CHECK-OUT

 

L’hora d’arribada és a les 17h i l’hora de sortida és les 12 del migdia. Aquestes hores poden ser modificades (late check-in/ check-out) sempre que no hi hagi cap entrada/sortida el mateix dia. Consultar-ho amb el propietari.

5. ÚS DE LES INSTAL·LACIONS

 

És prohibeix l’allotjament d’un número de persones major al permès, en cas de visites diürnes contactar amb l’allotjament.

Els hostes tenen totalment prohibit saltar qualsevol balla/tancat del jardí. I la zona de la piscina ha d’estar sempre vigilada per un adult.

Al acabar l’estada els hostes han de deixar tot el mobiliari i jocs (interiors i de jardí) tal i com els van trobar a l’arribada.  

bottom of page