top of page

CONDICIONS GENERALS DE RESERVA 

 

La formalització de la reserva implica l’acceptació de les següents condicions:

1. RESERVA

 

Per fer formalitzar la reserva cal fer una paga i senyal per transferència bancària (en 3 dies després d'haver confirmat la reserva amb el propietari, sinó s’anul·larà automàticament la reserva). La resta de l’import s’abonarà a l’arribada de la casa juntament amb la taxa turística i el suplement (30€) per animals si escau. 

 

2. ANUL·LACIÓ DE LA RESERVA

 

  • L’anul·lació de la reserva dintre dels 30 dies anteriors a la data d’entrada comporta la pèrdua de la paga i senyal de la reserva. 

 

3. FIANÇA

 

A l’arribada s’abonaran els 200€ de fiança en efectiu. Aquesta fiança és per casos de desperfectes o mal ús de les instal·lacions i seran retornats el dia de la sortida.

 

4. CHECK-IN & CHECK-OUT

 

L’hora d’arribada és a les 17h i l’hora de sortida és les 12 del migdia. Aquestes hores poden ser modificades (late check-in/ check-out) sempre que no hi hagi cap entrada/sortida el mateix dia. Consultar-ho amb el propietari.

5. ÚS DE LES INSTAL·LACIONS I NORMES DE LA CASA

 

- Prohibit fumar a l'interior de la casa (fiança de 200€).

-Soroll i festes: com que la casa es troba en un barri residencial tranquil, us demanem que, si us plau, respecti el descans dels veïns. En general, s'agraeix l'absència de soroll i l'abstenció de reproduir música alta a fora durant el dia. Si us plau, després de les 23:00 tingueu en compte que el silenci s'ha de cuidar minuciosament (música, crits, veus, etc.). En cas d'incompliment d'aquesta clàusula, pot donar lloc a la rescissió immediata del contracte i a l'abandonament immediat de la finca. 

- Es prohibeix ocupar la casa per més persones que les que figuren a la sol·licitud de reserva. L'incompliment d'aquesta clàusula donarà lloc a la recessió immediata del contracte i abandonament immediat de l'habitatge.

- El client és responsable dels danys que es puguin ocasionar durant l'estada, la propietat no es responsabilitza d'accidents al recinte de la casa.

- Es prohibeix fer festes de qualsevol tipus. L'incompliment d'aquesta clàusula donarà lloc a la recessió immediata del contracte i abandonament immediat de l'habitatge.

- La propietat no es responsabilitza d’un ús indegut de la barbacoa.

 

- En cas d'allotjar-se amb nens, els pares i els tutors són íntegrament responsables de la seva vigilància i tutela. La propietat declina tota responsabilitat sobre això.

- En cas de robatori la propietat declina tota responsabilitat, sent el client lliure de subscriure una assegurança amb terceres persones per cobrir aquesta eventualitat.

- La piscina NO disposa de servei de salvament i socorrisme, ni de vigilància als banyistes, el client assumeix la responsabilitat de fer-ne un bon ús. La propietat declina tota responsabilitat en cas d'accident.

 

Abans de marxar de l'allotjament:

- La casa s'ha de deixar en ordre, llesta per ser netejada.

- Si us plau, torneu tots els mobles on estaven en arribar.

- Deixeu la vaixella i rentaplats nets.

- Prohibit deixar escombraries a la casa, s'han de portar als contenidors de reciclatge del poble (es troben a l'entrada del poble).

- Si us plau comenteu hi ha articles trencats, sigueu honestos.

bottom of page