qui som?

Hola sóc en soc, el nou membre de Can Font d’Olives, sóc un pastor lleones i m’han encarregat la feina de vigilar i protegir les ovelles. Entre d’altres coses m’han demanat que us expliqui qui som i que fem.

En Joaquim i la Rosamaria, els pares de família, són els impulsors d’aquest projecte.

En Joaquim, agricultor de professió, va heretar la casa, la qual juntament amb la Rosamaria van decidir, fa just dos anys, acabar-la de restaurar i convertir-la amb Turisme Rural.  En Joaquim és actualment el jardiner oficial de la casa.

 

La Rosamaria, veterinària, però amb molt de gust i entusiasme per l’ interiorisme va ser la supervisora d’obres, decoradora i detallista. Actualment prepara la casa per deixar-la apunt per quan arribeu i li encanta donar-vos la benvinguda.

 

Després hi ha les tres filles, les quals són un reforç important per tirar endavant aquest projecte:

 

 

La Maria, la gran, zootècnica i Veterinària, amant dels animals. Li encanta també el bricolatge i ens va deixar apunt el Chill-out de la terrassa del primer pis. Actualment és qui s’ocupa de les ovelles i els cavalls juntament amb el pare. També ajuda a deixar a punt la casa i a rebre-us si fa falta.

 

L’Elisenda la mitjana, va estudiar Dret i ADE. Actualment està fent el màster d’advocacia, al poc temps que té, sobretot a l’estiu, ajuda amb el que faci falta de la casa, incidint més amb els temes legals.

 

La Mercè, la petita, ha estudiat Negocis i Màrqueting internacionals, amb aquest projecte ha agafat molta pràctica i ha pogut aplicar molts coneixements apresos a la carrera. És qui s’encarrega de les reserves, la dissenyadora de la pàgina web i qui porta el màrqueting i les xarxes socials. Li encanta l’Instagram.

 

Feina feta!

 

Esperem rebre la vostra visita ben aviat,

Soc

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

CAN FONT - Olives, Vilademuls (Girona)

canfontolives@hotmail.com

 +34 636 29 59 00

 +34 683 527 362

PG-000912

Avís legal - Condicions d'ús - Política de privacitat i cookies

© 2021 Can Font Olives - Turisme rural